Detektivska Agencija

Poizvedbe za POSLOVNE
SUBJEKTE in posameznike

email:
kontakt: +386 (0)41 703 094

O agenciji

Ste se znašli v situaciji, za katero ne veste, kako bi jo rešili?

 

Potrebujete nekoga, ki bo prisluhnil vašemu problemu in vam ob tem svetoval, nekoga, ki vam bo pomagal do rešitve?

 

Detektivi v Detektivski agenciji Vestigium smo tisti, ki vam bomo svetovali in pomagali rešiti vaš problem. Pri svojem delu se dnevno srečujemo z reševanjem vprašanj poslovnih subjektov in posameznikov. Za to smo usposobljeni. Na vseh segmentih našega dela pa se redno izobražujemo z namenom, da bi bili še boljši in v trendu z razvojem detektivske dejavnosti.

 

Temelja delovanja Detektivske agencije Vestigium sta Zakon o detektivski dejavnosti (ZDD-1) in Kodeks detektivske poklicne etike. Posvetimo se vsakemu primeru posebej, se vanj poglobimo ter predlagamo najboljšo rešitev za posameznega naročnika naših detektivskih storitev.

 

Opravljamo poizvedbe za poslovne subjekte in za posameznike. Naše delo je uspešno zaradi združevanja strokovnega znanja, specifičnih znanj ter težnje po odličnosti. Za poslovne subjekte, zlasti podjetja, podjetnike, odvetnike in odvetniške družbe, opravljamo poizvedbe, povezane z delovnim razmerjem, preverjanje zavarovalniških goljufij, iskanje dolžnikov, poslovne poizvedbe doma in v tujini.

 

Za posameznike opravljamo poizvedbe v zvezi z dedovanjem, iskanjem premoženja v postopkih dedovanja, o ukradenih vozilih in predmetih, …

 

Pridobivanje podatkov in informaciji je težavno in zapleteno ter vam vzame veliko časa. Predlagamo, da nas pooblastite, da namesto vas in za vas pridobimo podatke in informacije, ki jih potrebujete, svoj čas pa prihranite za svojo osnovno dejavnost.

 

Zakaj skleniti pogodbo z Detektivsko agencijo Vestigium?

  • Ker smo slovenska detektivska agencija, ki deluje povsem v skladu z Zakonom o detektivski dejavnosti, Kodeksom poklicne etike in moralo.
  • Ker smo zavezani k molčečnosti, varujemo skrivnosti naših strank in smo diskretni.
  • Ker smo tehnično odlično opremljeni.
  • Ker delujemo in smo uveljavljeni tudi v tujini.
  • Ker imamo specifična znanja na različnih področjih.
  • Ker se redno izobražujemo doma in v tujini in si s tem širimo obzorja in vpeljujemo nova znanja in strategije na področju detektivske dejavnosti.
  • Ker nam je izziv izpolniti pričakovanja naših poslovnih partnerjev.


Povpraševanje